2011. november 7., hétfő

Praktika - Szalagos, fityegős karkötők

A közeljövőben lesz egyik barátnőm születésnapja, és ő már kész tervvel állt elém, hogy milyen karkötőt szeretne tőlem ajándékba :D ... Azt mondta, legyen gyöngyös, masnis, fityegős. Bennem Ő született meg erre:


Maga a megvalósulás annyira megtetszett (lelki szemeim előtt nem szerettem bele ennyire :) ), hogy fogtam magam és gyors csináltam egyet magamnak is :) . Hasonló koncepció, hosszabb masnivég, és +1 kulcsos fityegő. Meg egy picit nagyobb kell nekem :) ... Az "összetartó erőt" egyébként mindkét esetben 2-2 szál fekete, gumis cérna alkotja. Azért 2 szál, mert nekem az örök félelmem az elszakadó szál, és 2 csak biztosabb, mint 1 :) ... Ha férne a lyukba, lehet 3-at is behúznék :D ...


Szívesen ajánlom ezt karácsonyi ajándékként, esetleg Mikulásra, mert tényleg egyszerű, de mégis mutatós, egyedi darab :) ... És persze végtelenféleképp variálható!

10 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik^^ Olyan kis egyszerű, de nagyszerű. Bájos rajta a kis masni, a szívecskék kulccsal nagyon feldobják!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, ha tetszik ^^!
    Hát, igen, rájöttem a szív + kulcs kombóba belezúgtam :)))

    VálaszTörlés
  3. ez csodaszép :) hol vetted hozzá a gyöngyöket? egyszer én is szeretnék hasonlót készíteni :)

    VálaszTörlés
  4. Hát, igazából, egy nyakláncomon volt rajta, ami elszakadt ^^" .. Ilyen nagy gyöngyöket sajnos én se nagyon láttam sehol sem :( ...

    VálaszTörlés
  5. Wow. Ez csodaszep! Magamnak biztos megcsinalom. Imadom a gyongyoket, a fekete es a feher a kedvencem. Nagyon ugyes vagy, le a kalappal elotted!

    VálaszTörlés
  6. Jajj, köszi szépen :$ ...!
    Remélem majd te is megmutatod a tiéd :) !

    VálaszTörlés
  7. Jonny Tennant: Nálunk a Kreatív&Hobby szaküzletben árulnak mindenféle kiszerelésben(: Nem tudom, hogy hova valósi vagy, de ha van a közeletekben Kreabolt(jobb esetben több is) akkor ott kell lennie(: De volt már, hogy rövidárú boltban találtam kis csomagokban ekkora gyöngyöket, szóval érdemes máshol is próbálkozni^^

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm, DyingRose. :) Hát, vidéki vagyok, de az osztrák-magyar határon lakom egy nem túl nagy településen. :) Csak a legközelebbi városban van két kreatív hobbibolt, az egyik nagyon rosszul felszerelt, a másikban több minden van, csak drága kicsit. Szerencsére rövidáru boltot is ismerek ott, rendszeresen járok oda csipkéért, szalagért meg szaténrózsákért, talán ott majd találok ilyen gyöngyöt. :)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...