2011. november 2., szerda

Hölgyeim... egy jó tanács...

SOHA, de SOHA ne gyöngyözzetek a saját ágyatokban! 
Történt ugyanis velem, nagy boldogságomra, hogy gyöngyözgettem, játszogattam. Mostanában rászoktam arra, hogy tű segítségével viszem fel egy szálra a gyöngyöt, vénségemre így könnyebb :) . No, és történt eme nemes pillanatban, hogy egy eltörtem egy gyöngyöt. Mert persze a _hülye_én erőlteti, akkor is ha látja hogy az bizony nem fog menni. De hát ezt teszi a klingonvér (mert szerintem van bennem, néha olyan makacs, önfejű, és erőszakos vagyok... csak a klingonvérre tudom fogni). No, és hát eltörtem egy üveggyöngyöt, aminek egyik darabja sikeresen az ágyamba hullott (mert persze fekve, Voyagert nézve jó csak gyöngyöt fűzni, készülve a Karácsonyra). 
Nos, és sikeresen bele is tenyereltem. Őrjítő fájdalom, vér. Persze ez is klingonvér, mert felbosszantott, hogy hogy lehet valaki ennyire béna... Hát. Így. 

Persze, van egy olyan tippem, hogy ettől még fogok továbbra is ágyban fekve fűzögetni... :) (vajon erre miért ajánlja be az "etnikailag" szót? ki érti ezt... ). 
Vulkáni akarok lenni. Na jó nem. Megőrjítene a sok logika. Legyek inkább ocampa! Ne... az se... Bár cukik, de csak 8 évig élnek. Max 9. Bár egy másik törzsük akár 20 évig is... De akkor már egy éve halott lennék :-/ ... Akkor talaxiai leszek. Nem, inkább az se... Bár menő a frizurájuk, de a sárga része a bőrömnek mindig megrémisztene... 
Akkor leszek inkább csak simán vámpír :) 

Kép eredeti helye

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...