2011. július 3., vasárnap

31napos csokor - 3. nap - 5 fogalom, ami inspirál

1 - Szerelem
Mindenféleképp inspiráló, akár jó, akár rossz természetű, akár fellendít, akár a mélybe taszít. Talán nem is véletlen, hogy régen a verseim 99,5%-a a szerelemről szólt :) ...


2 - Természet
Érdekes módon viszonylag természetközeli embernek érzem magam, és nagyon is tudok azzal az elképzeléssel azonosulni, miszerint Isten a madárcsicsergés, a napsütésben jelenik meg.


3 - Vallás/természet feletti erő
Lényegében ez nálam összefügg a második ponttal. A legszimpatikusabb meghatározás számomra a hittantanáromtól hangzott, és Ő mondta nekem egyszer azt, hogy lehet nevezni Buddhának, Ős-anyának, Nagy szellemeknek, Jahvének, Allahnak, de nevezhetjük Istennek is, használhatunk bármely szimbólumot, annyi bizonyos csak, hogy létezik "valami", ami több mint egy ember - az elnevezés nem számít.


4 - Dark-Goth
Viccesen el szoktam mesélni, hogy 6  évesen, titokban megnéztem az Ollókezű Edvárdot, és eldöntöttem, hogy nekem olyan férj kell, mint Ő. A goth mindig is bennem volt, és mindig is bennem lesz. Ellene nem akarok semmit sem tenni, Ő inspirál, Ő lendít előre. Nagyon kevés olyan készítményem van, amire azt tudnám mondani, hogy Na, ebben semmi goth nincs (talán csak Vegazusnak készült kulcstartók olyanok :))) )


5 - Zene
Nem tudom, hogy ez mennyire számít fogalomnak, de egyértelműen inspirál és erőt ad. Főleg a goth és a folk zene. Imádom őket. Vagy az Egyiptom hercegének a zenéit :) ... Mindenféleképp a legjobbak :) !

2 megjegyzés:

  1. Bizony, a kulcstartókban semmi goth nincs! :)
    Én is megírtam már a mai adagot, bár kicsit másképp értelmeztem a fogalmakat.

    VálaszTörlés
  2. Én is Ollókezű Edwardhoz akartam feleségül menni. :D Olyan édes volt, és olyan magányos. :(
    Egyébként, nagyrészt engem is ezek inspirálnak, meg még sok-sok minden. Talán egyszer írok róluk majd.
    Szép napot!

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...