2011. szeptember 18., vasárnap

30 nap Gothoknak - 3. Mikor lett a ruhatárad Goth-os?

Kép eredeti helye

Jobban oda kell figyelnem, mert úgy érzem, hogy minden nap feladatának poénját lelövöm az előző nappal :) ...

Hogy mikor lett igazán "goth" a szekrényem? Ha nagyon szőrszálhasogató szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy még ma sem az, hiszen van egy óriási hosszú "Wish-list"-em, amit nagyon-nagyon szeretnék beszerezni :) ! Ha azok meglesznek, akkor TALÁN rámondhatom hogy igen, ez egy "igazi goth szekrény"!

Ha viszont jókislány akarok lenni, akkor azt mondom, hogy gimnázium 9-10dik körül lett igazán goth a szekrényem, akkor kerültek bele olyan alapdarabok, mint fekete szoknyák, fekete felsők, és fűzők. Egyszer, régen összeszámoltam (13dikban azt hiszem), akkor 17 db szoknyám, 8 fűzőm, és kismillió fekete felsőm volt :) . Tehát, a szekrénykém folyamatosan bővül, ma is kerülnek bele gyönyörűséges darabok (már ha akad időm vásárolni).

1 megjegyzés:

  1. Na, ezt a kérdést pontosan azért ugrottam át, amit te is írtál. Ugyanis, ami napig nem teljesen olyan a gardróbom és nem is érzem szükségét, hogy olyan legyen. Kellenek a hétköznapi ruhák. De nagyon sok olyan stílus van, amiből szintén tárolok ruckókat, így azok sem minősülnek goth ruháknak. De ha hozzád hasonlóan nézem, akkor olyan 16 éves korom óta kezdett el alakulni:D Emlékszem az első ilyen jellegű cuccom egy földig érő fekete szoknya volt, aminek az alján tüll sor is volt. Ohh régi szép idők:DD

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...