2011. szeptember 23., péntek

31napos csokor - 23. nap - Öt dolog, amit legjobban szeretsz a télben

Észrevettétek, hogy hogy rohan az idő? Már a 23dik napnál tartunk!!! :) Bár azt hiszem a következő nappal csúszni fogok, ugyanis semmilyen új forma se jut eszembe... :S Esetleg, ha valakinek van valami ötlete, azt szívesen várom :) !

Kép eredeti helye

1 - A meghittségét.
Ehhez sajnos nem nagyon tudok mit mondani. A tél számomra olyan meghitt, olyan bensőséges!

2 - Az ünnepeket.
Gondolom ezt sem kell nagyon elemezgetnem :) ! Nálunk, a tél tele van ünnepekkel - nem csak Mikulás, Karácsony, Újév, hanem születésnapok, névnapok tömkellegét tartjuk ilyenkor, és Karácsonykor szokott találkozni a család, hiszen év közben, sajnos nyáron is végig, mindenki dolgozik, és a Karácsony az az ünnep, amikor mindenki ráérősen üldögél a fa mellett, és forraltbort iszogat :)

3 - A ropogós friss havat
Imádom a havat, a hóesést! Imádom azt is, ahogy a csizmám/bakancsom alatt ropog a finom friss, fehér hó!

4 - A karácsonyi vásárokat
Bár ezt már írtam korábban, mármint hogy szeretem a karácsonyi vásárokat, gondoltam azért itt is megemlítem, biztos ami biztos :) ! Az ilyen vásárok olyan szépek, olyan barátságosak, olyan melegek! Főleg, ha sok szép, friss hó is jár hozzá :)

5 - Sötétség és fények
A telet sokan azért nem szeretik, mert túl hamar sötétedik - én pont ezért imádom :) ! Főleg, amikor egy város gyönyörűen fel van díszítve karácsonyi dekorációval, és (természetesen a friss havas utcán ^^) lépdelve a sötétben gyönyörködhetünk a csodálatos világításban :) !

+1 - Nincsenek bogarak, se békák ^^!

Egyetlen negatívumot tudok egyébként a télhez sorolni - ez pedig a latyak. Minden más részét imádom :)

1 megjegyzés:

  1. A tél szerintem is csodás :) imádom a kirakodóvásárokat, meg a forraltbort :D és a havat meg a jeget, főleg a jeget :) csinálj valami hópelyheset :)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...