2011. szeptember 4., vasárnap

31napos csokor - 4. nap - Mutass ma valami újat


Mostanában szerelmese lettem a cuki dolgoknak, bár magamon viselni őket még nem igazán megy, inkább csak nézegetem őket, és "DECUKÍÍÍÍÍ!"-zok :) . Nem is olyan rég volt egy játék, ahol muffin hűtőmágnest lehetett nyerni (persze nem nyertem :( ), de annyira megtetszettek azok a muffinok/cupcake-ek, hogy úgy döntöttem én is csinálok! De nem csak hűtőmádnest szeretnék, hanem kulcstartót, meg ezt-azt még, ami jön :) !

A nagy manufaktúrát még nem sikerült beindítani (főleg hogy - még mindig - anyag és időhiányban szenvedek), de 3 kis aranyoskát azért csináltam :) . Ha másnak nem is egyenlőre, gyakorlásnak jók voltak.


Megcsinálni egy muffinkát egyébként nem volt vészesen nehéz, csak rajzoltam egy sablont, azt átrajzolni filcre, összevarrni az alját és a tetejét, majd jöhet a díszítés, ami a leghosszabb ideig tart, de a legélvezetesebb része! :)



Személyes kedcenceim az "arcos" muffinkák, talán azért, mert a nem arcos muffinka, olyan mintha morcos lenne, nem? Vagy csak nekem?

1 megjegyzés:

  1. Nagyon édesek! :) Tényleg az arcosak a jobbak, és szerintem azért morcos az utolsó, mert azok a fehér cérnák olyanok, mintha a fogai lennének és vicsorogna. :)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...