2011. július 2., szombat

31napos csokor - 2. nap - 5 kevésbé kedvelt alapanyag

1 - Gumi
Nem is az, hogy nem szeretem, mert viszonylag sokszor alkalmazom, inkább a macerát nem szeretem vele, hogy akkor most ugyanannyira húzni mindenhol, és hogy szép egyenletes legyen... Néha nincs kedvem vele bíbelődni :)

2 - Puha drótok
Bár nem szoktam túl sokszor drótot alkalmazni, párszor már előfordult; és nem szeretem a puha drótokat, mert hiába könnyű velük dolgozni, nem szeretem hogy egy idő után "összeesnek"

3 - "Karton" papír
Azért tettem idézőjelbe, mert egyszer vettem kartonpapírként árult valamit, viszonylag keménynek is nézett ki, alkottam vele, de a vége katasztrófa lett - a papír ugyanis nem bírt annyit, amennyit én szerettem volna, hogy kibírjon, és összecsuklott, össze-vissza tört... Borzadály volt :) !

4 - Selyem
Nem a selymet nem szeretem, hanem vele dolgozni. Nekem túl kényes. Varrni is nehéz, ráadásul, ha az ember lánya ront, akkor nem lehet lefejteni és újrakezdeni, mert csúnya marad. És persze viszonylag drága is...

5 - Műanyag dolgok
Ezeket se szeretem használni, műanyagot ráadásul maximum tárolásra használok. Tényleg nem szeretem... Próbálkoztam egy időben műanyag újrahasznosításával, vagy dekoratív alkalmazásával, de képtelenség. Ráadásul nagyon olcsó hatást is kelt... No, meg a körömlakkon kívül le is dobott magáról mindenféle festéket :)

5 megjegyzés:

  1. Hogy érted, hogy összeesnek a puha drótok?
    Egyébként én is írtam ma már! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, pl. körbehúztam vele egyszer egy medált, szépen beállítgattam, és kis idő múlva azt vettem észre, hogy teljesen másképp áll, az egész "lecsúszott". Nem nagyon tudom másképp megfogalmazni :D ...

    VálaszTörlés
  3. Arra gondolsz, hogy könnyen eldeformálódik?

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...